badkamer keuken

Nieuwe badkamer of keuken op het oog?

Heb je het voornemen om de badkamer of keuken te renoveren? Of laat je een huis bouwen, waarbij het plaatsen van de badkamer en keuken niet is inbegrepen? Betrek in een vroeg stadium een installateur bij jouw (ver)bouwplannen!

Badkamers en keukens van RA Techniek in beeld

Persoonlijk advies

Met RA Techniek ben je verzekerd van alle mogelijkheden en kom je niet voor verrassingen te staan. We denken graag met je mee. Met onze opdrachtgevers komen we vaak tot nieuwe inzichten. Jij maakt jouw wensen kenbaar en wij maken het concreet! Je ontvangt van ons een helder en beknopt overzicht van de mogelijkheden en bijbehorende kosten. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Mogen we de klus voor je uitvoeren? Dan plannen we deze in en gaan we volgens afspraak aan de slag.

Daarom een badkamer of keuken van RA Techniek

Door RA Techniek in te schakelen bij het installeren van je nieuwe badkamer of keuken, kies je bewust voor een professioneel en ervaren installatiebedrijf. We installeren al badkamers en keukens sinds 2007. We verstaan ons vak! Uiteraard wordt elk project opgepakt door vriendelijke medewerkers, zodat jouw verbouwing een prettige aangelegenheid wordt. Stuiten we gaandeweg op een onvoorzien probleem? Dan gaan we dat niet uit de weg en verzinnen we altijd een passende oplossing. Samen met jou. Door onze ruime ervaring in installatiewerk geniet jij straks van een blinkende badkamer en/of keurige keuken!

Nieuwsgierig geworden? We komen graag langs voor een kennismaking.