verwarming

Zit jij er graag warmpjes bij?

Een ‘thuis’ is een warme en comfortabele plek. Om dat elke dag te garanderen, zijn er tegenwoordig legio mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een traditionele cv-ketel, aangename vloerverwarming of een duurzame warmtepomp. Heb je een nieuwe verwarmingsinstallatie nodig? Wij helpen je met alle plezier!

Verwarming van RA Techniek in beeld

Onderhoud of storing aan je bestaande installatie bij RA Techniek

Naast de aanleg van een compleet nieuwe verwarmingsinstallatie, kun je tevens voor onderhoud of storing aan je bestaande installatie bij RA Techniek terecht. En bel ons ook gerust voor het vervangen of verplaatsen van een radiator. Geen klus is ons te klein, we vinden het belangrijk dat iedereen er comfortabel bij zit.

Opties voor een nieuwe verwarmingsinstallatie

Denk je na over een nieuwe installatie? Dan helpen we je van harte bij de volgende vormen:

Vloerverwarming

Loop jij ook in de winter graag blootsvoets door huis? Met vloerverwarming heb je altijd een constante temperatuur. Deze methode is mogelijk als hoofd- of bijverwarming.

Cv-ketel

Kies je liever voor de zekerheid en het hoge rendement van een traditionele cv-ketel? Wij zijn erkend dealer van ATAG cv-ketels en hebben goede ervaringen met deze Nederlands fabrikant van verwarmingsproducten.

Warmtepomp

Is duurzaamheid belangrijk voor jou en wil je je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Dan is een warmtepomp wellicht een goede keuze. Wij werken met de innovatieve productlijn Yutaki van Hitachi.

Vind je het moeilijk om een keuze te maken?

Bel ons voor een vrijblijvend advies!