water

Vlotte doorstroming van gas, water en riolering

De basis van goed werkende apparaten is de non-stop aan- en afvoer van water en gas. Een capabele loodgieter komt daarbij van pas. Wil je onbekommerd gebruik maken van jouw cv-installatie, warmtepomp, sanitair en riolering? Schakel dan de deskundigheid van RA Techniek in. We zijn er voor particulieren en bedrijven.

Gas, water & rioleringsprojecten van RA Techniek

Gas

Heb je hulp nodig bij de aanleg, uitbreiding of het onderhoud van jouw gasinstallatie? Bijvoorbeeld voor de verwarmingsketel, warmwatervoorziening of keuken? Maak dan gebruik van onze expertise. We werken uitsluitend met goedkeurde materialen (NEN-normen) en volgens vast protocol.

Water

Schoon en veilig drinkwater. In Nederland een vanzelfsprekendheid. Een voorwaarde is natuurlijk wel dat jouw loodgieter een vakman is. En dat zijn we, onze oorsprong ligt namelijk in het loodgietersvak. Kies daarom bewust voor RA Techniek.

Riolering

Met steeds heftigere regenval en meer huishoudelijke apparaten is een goed werkend rioolstelsel steeds belangrijker. Daar hoort ook hemelwaterafvoer bij. Wij kunnen helpen bij het aanleggen en onderhouden hiervan. Voorkomen is beter dan genezen!

Wil je meer weten over onze loodgieterscapaciteiten?