elektra

Jouw elektra goed geregeld

Het hart van alle elektra, of dat nu in een bedrijfsgebouw of woonhuis is, bevindt zich in de meterkast. Vandaaruit voorzien we alle elektrische apparaten en elektrotechnische installaties van stroom. Velen zien door de bomen het bos niet meer in deze wirwar aan buizen, kabels en schakelaars. Gelukkig weet de monteur van RA Techniek precies hoe het in elkaar zit.

Elektra van RA Techniek in beeld

Persoonlijk advies

Wij helpen je daarom graag bij de aanleg, uitbreiding of onderhoud van jouw elektra. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als je je huis gaat opknappen. Of als je een bedrijfspand laat bouwen. Hoe zorg je ervoor dat iedereen straks veilig en vlot gebruik kan maken van elektrisch aangedreven apparaten? Vanzelfsprekend schakel je een elektromonteur met kennis van zaken in. RA Techniek dus.

NEN 1010 | RA Techniek Joure

Laat je elektra regelen door RA Techniek

Bij al onze installaties werken we volgens de NEN 1010 norm. Dit zijn veiligheidsbepalingen voor de aanleg van laagspanningsinstallaties. Zo weet je zeker dat het veilig en goed gebeurt. Verder denken we met je mee over de aantallen en posities voor wandcontactdozen, lichtpunten en schakelaars. Daarbij komt onze ervaring goed van pas. Want we weten wat nodig is bij het dagelijks gebruik op de werkvloer of in huis. Daarbij is ons motto: beter een paar contactpunten te veel, dan nét eentje te weinig.

Zoek je een betrouwbare partner voor het regelen van jouw elektrotechniek? Bel of mail dan vrijblijvend voor een advies of offerte.